GÜNDEM

BANLI’DAN “EVET”E DESTEK AÇIKLAMASI

AK Parti Milletvekili Aday Adaylarından, ayrıca Beşiri-Işıkveren Köyü Muhtarı ve Ak Parti Beşiri İlçe Kurucu Üyesi Metin Banlı, ülkenin geleceği için referandumda “Evet” oyu kullanacağını açıkladı.

BANLI’DAN “EVET”E DESTEK AÇIKLAMASI
12-02-2017 21:06
Google News

Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Banlı, referandumda hiç kimsenin baskısı altında kalınmadan, özgür bir ortamda oyların kullanılması temennisinde bulunarak “İnşallah ayrıştırma olmadan insanlar rahatça evet, ya da hayır derler. Evet diyenler de, hayır diyenler de bizim kardeşlerimizdir. İnşallah huzurlu,  herkesin doğal hakkını kullanabileceği ve insanların ayrıştırılmadığı bir referandum süreci yaşarız.

15 Temmuz’da darbecilerin hedefi, Başbakan ve Cumhurbaşkanı alıkoymak ve ülkeyi iç savaşa sürüklemekti. Ama Allah onları muvaffak etmedi. İnşallah hiçbir zaman da muvaffak olamayacaklar. Mevcut parlamenter sistemle bu ülke artık yönetilemez.

Mutlaka Başkanlık Sistemine geçilmelidir. Ben olanca gücümle ‘Evet’ diyeceğim ve bunun için mücadele edeceğim. Geleceğimiz için ve aydınlık yarınlar için ‘Evet’ çıkmalıdır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete