GÜNDEM

BARAN AVM’NİN 5. ŞUBESİ AÇILDI

Batman’ın genç iş insanlarından Yusuf Yılmaz’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Baran AVM, Gültepe Başakşehir Konutlarının altında 5. şubesini hizmete açtı.

BARAN AVM’NİN 5. ŞUBESİ AÇILDI
12-01-2021 17:36
Google News


Açılış kurdelesini Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdülkadir Demir, Seyitoğulları Halıcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Yılmaz, İş İnsanı H. Hasan Sünger ve Baran AVM Sahibi Yusuf Yılmaz kesti. Açılış kurdelesini kesen BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Demir “Batman halkı olarak yerel firmalarımıza ve esnaflarımıza sahip çıkmalıyız. Bugün Baran AVM 5. Şubesini açarak, onlarca işsiz gencimizin istihdamını sağladı” dedi.

TEK GAYEMİZ HİZMET ETMEKTİR
Tek gayelerinin Batman’a ve insanlarına hizmet etmek olduğunu belirten Baran AVM Yönetim Kurulu Başkanı Genç İş İnsanı Yusuf Yılmaz “Biz de herkes gibi yatırımlarımızı dövize, altına ve taşınmazlara yatırabilirdik. Ancak biz bu durumdayken, gençlerimizin işsiz kalması bizleri rahatsız ediyor. Allah nasip ederse, tüm kazançlarımızı Batman halkının desteğiyle istihdama yönelik projelerde değerlendireceğiz. Halkımızdan ricamız, yerel firmalardan alışveriş yapmalarıdır. Eğer yerel firmalara sahip çıkılmazsa, yarın milyonlarca lira verilerek hizmete açılan firmalar kapanır ve bu da işsizliği beraberinde getirir” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete