ASAYİŞ

BARINAĞA 4 EKİM ZİYARETİ

Sahipsiz Hayvanlar Derneği (SAHADER), 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Batman Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

BARINAĞA 4 EKİM ZİYARETİ
06-10-2021 12:31
06-10-2021 12:33
BATMAN
Google News

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Batman Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Batman Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma (HAYDİ) Ekipleri, Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü, Batman Gençlik Merkezleri Gönüllüleri, Türkiye Gençlik Konseyi, KİHAYKO Batman İl Temsilciliği, Umut Rehabilitasyon Merkezi katıldı.

YAŞAMA VE BARINMA HAKLARINA SAYGI DUYMALIYIZ

SAHA- DER Genel Başkanı Buket Beyhan Oruç “Her yıl olduğu gibi bu yıl da barınak ziyaretimizi yapıyoruz. Bizlere destek veren kurumlara teşekkür ediyoruz. Bu evrende sadece insanlar değil, tüm canlılar ile yaşadığımızı hatırlatmak istedik. Onların yaşama ve barınama haklarına da saygı duymamız gerekiyor. Burada hem gençlerimiz ile hem de özel gereksinimli çocuklarımız ile hayvan sevgisini aşılamaya yönelik bir çalışmamız oldu. Bundan sonra da daha önce olduğu gibi çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete