TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Barış Arduç'un Yeni Projesi Heyecan Verici Detaylarıyla Açıklandı

Barış Arduç'un yeni projesi sinema filmi ve dizisiyle ilgili detaylı bilgiler verildi

Barış Arduç'un Yeni Projesi Heyecan Verici Detaylarıyla Açıklandı
03-04-2024 23:10
Google News

TRT1 ekranlarında uzun süre ilgiyle izlenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle tanınan Barış Arduç, heyecan verici bir haberle gündeme geldi. Ünlü oyuncu, yeni projesini hayranlarıyla paylaştı. Arduç, “En geç Mayıs ayı gibi setlerde olacağım. Çok detay vermeyeyim ama öncelikle sinema filmi ile izleyicilerin karşısına olacağım. Dizi için de görüşmelerimiz devam ediyor. Yeni sezonda diziyle ekranlara döneceğim” şeklinde konuştu.

Barış Arduç, kariyerinde daha önce Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Pis Yedili, Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı, Racon Ailem İçin, Kiralık Aşk, Kuzgun, Çukur gibi projelerde yer almıştı.

En son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde başarılı bir performans sergileyen Arduç, Sultan Muhammed Alparslan Bey karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.

Barış Arduç hayranlarını heyecanlandıran bu yeni proje ile tekrar ekranlara dönmeye hazırlanırken, sinema filmi ve dizi projeleriyle izleyicilere farklı ve etkileyici rollerle karşımıza çıkmaya devam edecek. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete