TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Barış Arduç'un Yeni Projesi Heyecan Verici Detaylarla Açıklandı!

TRT1 ekranlarında fenomen haline gelen Barış Arduç'un yeni projesi hakkında merak uyandıran detaylar

Barış Arduç'un Yeni Projesi Heyecan Verici Detaylarla Açıklandı!
05-04-2024 00:40
Google News

TRT1 ekranlarında aylar önce final yapan Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle izleyenlerin gönlünde taht kuran Barış Arduç, hayranlarını heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. Üstlendiği 'Sultan Muhammed Alparslan Bey' karakteriyle ilgi odağı haline gelen Arduç, yeni projesini ilk kez duyurdu. Barış Arduç, uzun bir aradan sonra en geç Mayıs ayında setlerde olacağını belirtti.

Detayları paylaşmaktan kaçınan Arduç, öncelikle bir sinema filmiyle izleyicilerin karşısına çıkacağını ve dizi için de görüşmelerinin devam ettiğini açıkladı. Yeni sezonda diziyle ekranlara döneceğini belirten Arduç, hayranlarını heyecanlandırdı. Barış Arduç, bugüne kadar birçok başarılı projede yer almıştı.

Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Pis Yedili, Kiralık Aşk gibi dizilerde unutulmaz karakterlere hayat veren Arduç, Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle de büyük beğeni toplamıştı.

2021-2023 arasında TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Çağrı Bey'in oğlu, Tuğrul Bey'in yeğeni, Seferiye Hatun'un eşi ve Büyük Selçuklu Devleti'nin 2. Sultanı olarak izleyicilerin karşısına geçen Arduç, gösterdiği etkileyici oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti..

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete