GÜNDEM

BARIŞ BULVARINA SİNYALİZASYON SİSTEMİ

Batman Belediyesi, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü kentin tehlike arz eden ve trafik açısından yoğunluk yaşanan kavşaklarına sinyalizasyon sistemi kuruyor.

BARIŞ BULVARINA SİNYALİZASYON SİSTEMİ
24-12-2019 18:01
Google News

 

Kent merkezinde artan araç sayısına göre düzenleme yapan Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, belediyemize yapılan dilek, talep ve şikâyetlerde Şafak Mahallesi içerisinden geçen Barış Bulvarı’nda, tıkanma yaşandığı ve araç yoğunluğunun kazalara neden olduğuna yönelik uyarılarını değerlendiren ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü olası kazaları minimum seviyeye düşürmek amacıyla kaza riskinin bulunduğu noktaya ışıklandırma çalışması gerçekleştirdi.
Yapılan fizibilite çalışmasıyla yaklaşık bir haftalık çalışmanın ardından kaza riskine karşı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimizce sinyalizasyon ışıkları montajı gerçekleştirildi.
Trafiğin yoğun olduğu ve alternatif güzergâh olarak kullanılan akabinde okulların bulunduğu bölgede kaza riskine karşı ışıklandırma ve trafik levhaları montajının gerçekleştirildiğini kaydeden Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, halkın yaşamının kendileri için önemli olduğunu, trafik riski bulunan noktaların ekiplerimizce belirlendiğini bu gibi noktalarda gerekli çalışmaların aksatılmadan yapıldığını söyledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete