GÜNDEM

BARO, 3 ADAYLA SEÇİME GİRİYOR

Batman’ın önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Batman Barosu, Ekim Ayında 16. Olağan Kongresi için seçime gidiyor.

BARO, 3 ADAYLA SEÇİME GİRİYOR
01-10-2020 20:11
Google News

 

Batman Barosu, 16. Olağan Kongresini Ekim Ayında gerçekleştirecek. 03-04 Ekim’de gerçekleştirilmesi beklenen kongrede gözler, başkan adaylarına çevrildi.

HAMİT ÇAKAN, ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI
2018 yılında Batman Baro Başkanlığına seçilen Av. Hamit Çakan, Ekim Ayında yapılacak olan 16. Olağan Kongrede başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Dikkatler, Baro’nun başına geçecek yeni isme çevrilirken, 3 avukat Başkan Adaylığını açıkladı.

3 İSİM, ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Koronavirüs salgını nedeniyle seçim ertelenmezse Batman Barosu, Ekim Ayında 16. Olağan Kongresini gerçekleştirecek. Kongrede 3 aday yarışacak. Yaklaşık 450 delegenin oy kullanacağı kongrede, Av. Erkan Şenses, Av. Mahmut Tanrıseven ve Av. Serkan Ramanlı Başkan Adaylığı için yarışacak.

BATMAN BU SEÇİMİ KONUŞUYOR
Batman Barosu’nun önemli yer edindiği Batman’da, gözler Baro’nun kongresine çevrildi. Batman Barosunun başına geçecek ve yönetimine girecek isimlerle ilgili kulislerin yapıldığı Batman’da, seçim epey heyecanlı geçecek gibi görünüyor. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete