GÜNDEM

BARO SEÇİME GİTTİ!...

Batman Barosu 14. Olağan Genel Kurulu, Gültepe Mahallesi’nde hizmete yeni açılan Yeni Baro Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.

BARO SEÇİME GİTTİ!...
16-10-2016 20:13
Google News

284 DELEGE, 2 LİSTE İÇİN SANDIĞA GİTTİ

Mevcut Başkan Ahmet Sevim’in yanı sıra Abdulhamit Çakan’ın listelerinin yarıştığı seçimde, 284 delege, sandık başına giderek oy kullandı.

“SORULAN HİÇBİR SORUYU CEVAPSIZ BIRAKMADIK”

Seçim öncesi sunum yapan Batman Barosu Başkanı Ahmet Sevim “Baromuzun bütün faaliyetlerini kamuoyu ile şeffaf bir şekilde paylaştık. Sorulan hiçbir soruyu cevapsız bırakmadık. Katılımcılık, esaslarımızdan biridir meslektaşlarımızı ilgili tüm konularda haberdar edip görüş ve öneri ve emekleriyle çalışmalara kattık. Yeni seçilecek olan başkan ve üyelerine de başarılar diliyorum. Mücadeleyi aynen sürdüreceğiz. Bize oy veren, vermeyen, destek olan, olmayan herkese gönlümüzde, kapımızda sürekli açık olacaktır” dedi.

“BATMAN BAROSU OLARAK GURURLUYUZ”

Başkan Adayı Abdulhamit Çakan ise sunumunda “Baro, aile iş, sosyal hayattan ciddi anlamda fedakârlık gerektirir. Günden güne büyüyen hatta büyüme oranı ile birçok ili geride bırakan Baromuz, her yıl aramıza yeni katılan meslektaşlarımızın enerjisi ile günden güne köklü ve kurumsal bir kimliği olan ihtiyacını bize adeta dayatmaktadır. Bizler Batman Barosu olarak bundan ancak gurur duyarız” dedi. Yapılan sunumların ardından delegeler, sandık başına gitti. Oy verme işlemi, gazetemizin baskıya hazırlandığı saatlerde de devam etmekteydi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete