GÜNDEM

BARO’YA DESTEK ZİYARETİ

Çoklu baro düzenlemesi AK Parti ve MHP oyları ile mecliste kabul edildi. Baro düzenlemesine karşı eylem ve etkinliklere katılan Batman Barosuna destek ziyaretleri gerçekleşti.

BARO’YA DESTEK ZİYARETİ
07-07-2020 15:58
Google News


YENİ DÜZENLEME, BARO’LARIN ETKİSİZLEŞMESİNE YOL AÇACAK
Batman’da dernek ve sendikaların bağlı olduğu Batman Demokrasi Platformu, Batman Barosuna destek ziyaretinde bulundu. Baro Başkanı Hamit Çakan ve Avukatlarla görüşen sicil toplum kuruluşu temsilcileri, Baroların bölünmesi, baroların demokratik baskı unsuru olma gücünün zayıflamasına, baroların etkisizleştirilmesine ve sonuçta demokratik toplum yaşamından önemli bir geriye gidişe neden olacak yeni düzenlemelerin Meclisten geri çekilmesini temenni ettiklerini belirtti. 

DESTEK VE DAYANIŞMAYI ÖNEMSİYORUZ
Baro Başkanı Çakan “Son günlerin önemli gündem konusu olan Avukatlık yasasında değişiklikler ve özellikle çoklu Baro konusunda, Baroların bu değişiklere karşı olan duruşuna destek olmak amacıyla Batman demokrasi platformu üyeleri Batman Barosuna destek ziyaretinde bulundular. Bu destek ziyareti dolayısıyla demokrasi platformu bileşenlerine teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete