GÜNDEM

BART, SEZONU AÇIYOR

Batman’da 2008 yılından beri fotoğraf, sinema ve edebiyatla ilgili etkinlikler düzenleyen Bart (Batman Kültür ve Sanat Derneği), 2018–2019 yılı sezonunu açıyor.

BART, SEZONU AÇIYOR
26-09-2018 22:00
Google News

 

SEZON, TOPRAK VE ÖZDEMİR’İN SERGİSİ İLE BAŞLAYACAK

Bart Fotoğraf Topluluğu Üyelerinden M. Selim Toprak ve Sabri Özdemir’in çektiği fotoğraflardan oluşan Petrolün Büyüsü adlı fotoğraf sergisi, 28 Eylül Cuma günü saat 17.30’da Batman Park AVM’de açılacak. Eylül ayı ile birlikte temel fotoğraf kursları, atölyeler, fotoğraf gösterimleri sunum ve söyleşiler düzenlenecek.

İF2 FİLM FESTİVALİ CUMARTESİ GÜNÜ…

Bart Sinema Topluluğunca, Bart’ın da ortağı olduğu Yeni İf2 Film Festivali, 29 Eylül Cumartesi saat 16.00’da Bart Gösterim Salonunda yapılacak. Her ayın son Cumartesi günü İf Film Gösterimleri ve gösteri sonrası film yönetmenleri ile söyleşiler gerçekleştirilecek.

YAZARLAR AĞIRLANACAK, İMZA GÜNLERİ DÜZENLENECEK

Bart Edebiyat Topluluğu, belirledikleri kitapları iki hafta arayla okuyup, dernek toplantı salonunda kitap üzerine sohbetler düzenleyecek. Okur yazar buluşmaları adı altında yazarlarla kitapları üzerine söyleşi ve imza günü etkinlikleri düzenlenecek. Bart’ın etkinlik takvimine İnstagramda@b.artbatmanksd vefacebook@Batmanart sayfasından ulaşılabilecek. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete