SPOR

“BAŞARI İÇİN KENETLENMELİYİZ”

Batman Petrolspor teknik direktörü Mehmet Ak, tüm enerjilerini yeni sezona biriktirerek,”Başarı ve şampiyonluk için kenetlenmeliyiz” dedi.

“BAŞARI İÇİN KENETLENMELİYİZ”
13-07-2018 15:16
Google News

Sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap çalışmalarına TP tesislerinde Pazartesi

günü başlayacak olan Petrolspor Teknik Direktörü Mehmet Ak, gazetemize açıklamalarda bulundu. Yapılan transferleri ve Petrolspor’un son durumu değerlendiren

Teknik patron Mehmet Ak, “Eğer bir hedefe yürüyorsak bunu ancak birbirimize sahip çıkarak yaparız. Çınar ağacı gibi sağlam ve güçlü olmamız lazım” dedi.

“NE YAPTIĞIMIZI BİLECEĞİZ”

Yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapmayı hedefleyen 3. lig temsilcimiz Petrolspor, ilk etap kamp çalışmalarına Pazartesi günü Batman’da başlayacak. Petrolspor’un teknik patronu Mehmet Ak, 4 kişilik ekibi ile birlikte Petrolspor’da şampiyonluk yaşamaya geldiğini belirtirken, “Geçtiğimiz gün yaptığım basın açıklamasında da söylediğim gibi Petrolspor takımı olarak önce sahada ne yaptığını bilen bir takım olacağız” dedi.

“BİR BİRİ MİZE SARILA CAĞIZ”

Teknik patron Ak, yaptığı açıklamanın devamında, “Hedefimiz belli. Zor bir yola çıkıyoruz. Büyük hedefler için büyük fedakârlıklar gerekir. Bizde bu yıl her şeyimizle bu büyük hedef için çalışıyoruz. İnşallah o güzel günler için gecemizi gündüzümüze katacağız. O güzel günler için sadece çalışacağız ve birbirimize sarılacağız. Etle tırnak olacağız ki bizim bu kutlu birlikteliğimiz hedefe ulaşana kadar sarsılmadan bir çınar ağacı gibi köklü ve güçlü kalsın” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete