EĞİTİM

BAŞARILI GÜREŞÇİLER, KURTARAN’I ZİYARET ETTİ

Isparta’da yapılan Yıldız Güreş Şampiyonasında derece yapan, Zarife Yeşilmen ve Gülsüm Çelik adlı öğrenciler, Antrenörleri Mehmet Latif Şimşek eşliğinde Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ı ziyaret etti.

BAŞARILI GÜREŞÇİLER, KURTARAN’I ZİYARET ETTİ
07-04-2016 20:12
Google News

Kurtaran, Milli Takım Kampına davet edilen başarılı öğrencilerle sohbet etti. Milli Takım Kampı sonrası Uluslararası Zafer Şampiyonasına katılacak olan öğrencilere başarılar dileyen Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, ata sporu güreşin gençler tarafından tercih edilmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

FEN LİSESİNİN ÖĞRENCİLERİNİ KONUK Etti

Batman Fen Lisesinin başarılı öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ı ziyaret etti. YGS’de Batman İl Birincisi Merve Nur Uçar, sınavda derece yapan öğrenciler ile Okul Müdürü Mehmet İsen’i ağırlayan Kurtaran, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eti. Okulun başarısına ilişkin bilgi veren Okul Müdürü İsen “Batman Fen Lisesi bu yıl YGS sınavına katılan 90 öğrencisi ile Türkiye geneli ilk 2 bin içinde 6, ilk 5 bin içinde 9 ve ilk 15 bin içinde 27 öğrenciyle yer aldı.  Ayrıca Batman Fen Lisesi son 3 yılın en yüksek puanını alarak başarı çıtasını daha yükseğe taşıdı” dedi. (M. Zeki Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?