GÜNDEM

BAŞBAKAN, ATANMIŞ BELEDİYE BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Başbakan Binali Yıldırım, çoğunluğu DBP’li Belediyelerde görevlendirilen Atanmış Belediye Başkanları ile Ankara’da bir araya geldi.

BAŞBAKAN, ATANMIŞ BELEDİYE BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ
10-11-2016 21:45
Google News

Toplantıya Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertug Şevket Aksoy da katılım sağladı. Yapılan görüşmede Belediye Başkan Vekilleri, göreve geldikleri günden bu yana bölgede yürüttükleri hizmet ve harcamalara ilişkin bilgi verdi.

“VATANDAŞ MEMNUN”

Başbakanlık tarafından, toplantıya ilişkin verilen bilgide “Belediyelerin borçları, temizlik, cadde ve sokakların bakım ve onarımı, araç-gereç eksiklikleri, kaçak yapılaşmalar, kentsel dönüşüm, içme suyu sıkıntısı, kanalizasyon, terörden ziyan olmuş yapıların onarımı benzer biçimde sorunlara dikkat çeken Belediye Başkanlarımız, çalışmalarında altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız verdiklerini söylediler” denildi. Ayrıca başkanların, vatandaşın sundukları hizmetten memnun bulunduğunu dile getirmiş olduğu de açıklandı. Başbakan Binali Yıldırım ise “Büyük tehditlere karşın seve seve bu görevi üstlenmeyi kabul eden tüm Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” denildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete