GÜNDEM

BAŞBAKAN YARDIMCISI IŞIK, ESNAFI ZİYARET ETTİ

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Batman’a geldi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI IŞIK, ESNAFI ZİYARET ETTİ
23-02-2018 20:47
Google News

Valilik bahçesinde, Vali Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş ve kurum yöneticileri tarafından karşılanan Işık, şeref defterini imzaladıktan sonra, Vali Deniz’den ilimizde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

“BATMAN GÜVENLİ BİR ŞEHİR”

Konuşmasında Batman’ın gelişip büyüdüğünü belirten Vali Deniz, “Batman güvenli ve huzurlu bir şehir. Huzurumuz sayesinde halkımız gece geç saatlere kadar cadde ve sokaklarda gezebiliyor. Birçok yatırımcı Batman’da var olan huzur sayesinde sanayi, turizm ve diğer alanlarda ciddi bir yatırım talebinde bulunuyor” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN DİREKTİFİ İLE BÖLGEYİ GEZİYORUZ”

Başbakan Yardımcısı Işık ise “Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda Güneydoğudaki kamu hizmetleri ve kamu yatırımları koordinasyonu kapsamında bölge illerini tek tek ziyaret ediyoruz. Kamu hizmet ve yatırımlarını masaya yatırıyoruz. Valilerimiz ve kamu yöneticilerimizin taleplerini not ediyoruz, bunların takibini yapıyoruz” dedi.

BRİFİNG ALDI, KANAAT ÖNDERLERİYLE BULUŞTU

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen Valilik Koordinasyon Toplantısına katılarak, ilimizde yürütülen çalışmalara ilişkin brifing aldı. Başbakan Yardımcısı Işık, daha sonra ilimizde faaliyet gösteren STK ve kanaat önderleriyle öğle yemeğinde bir araya gelerek, katılımcıların sorun ve taleplerini dinledi.

BATMAN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Başbakan Yardımcısı Işık, Batman Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’dan ilimizde yürüttükleri çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Meydan Mahallesinde bulunan esnafı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Işık, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

GENÇLİK MERKEZİNDE KURSİYERLERLE SOHBET ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı faaliyet yürüten Gençlik Merkezini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Işık, kurslara katılan gençlerle sohbet etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete