GÜNDEM

BASIN BAYRAMINI, ÇÖP TOPLAYARAK KUTLADILAR

Batman Basını, 24 Temmuz Basın Bayramını, çöp toplayarak geçirdi.

BASIN BAYRAMINI, ÇÖP TOPLAYARAK KUTLADILAR
24-07-2018 21:41
Google News

 

BİREYSEL HAREKETE EN BÜYÜK DESTEK, BASIN’DAN

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan’ın, tren raylarında çöp toplayarak başlattığı bireysel harekete en büyük destek, Batman Basını’ndan geldi. Kentteki yerel ve ulusal basın temsilcileri, temizlik hareketine katılmak için Belediye Kavşağı tren raylarında buluştu. AA Temsilcisi Selman Tur, İHA Temsilcisi Osman Arslan, Gap Gazetesi Sahibi Mansur Obut, Medya Gazetesi Muhabiri Recep Akın ve Sonsöz Gazetesi Ekibi, eldiven ve çöp poşetleri ile sahaya çıkarak, çöp topladı.

ESNAF DA DESTEK VERDİ

Basın mensuplarına, Akademisyen Burhan Zorluoğlu, PAK Batman İl Yöneticileri Aziz Özdemir ve Yusuf Özdemir ile Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanı Nimetullah Durmaz’ın yanı sıra çevre esnafı da destek verdi. Gazeteci Hatice Türkan “Valilik ve Belediye tarafından yürütülen temizlik seferberliği karşısında Batman Halkında çevre temizliği hassasiyetini oluşturmak ve yere çöp atma anlayışını sona erdirmek için böyle bir kampanyayı bireysel olarak başlattım. Temizlik Hareketim, gelen desteklerle kent geneline yayıldı. Tüm gönüllülere teşekkür ediyorum” dedi.

“GÜZEL HASSASİYET OLUŞTU”

Çöp toplama etkinliği sırasında gazetecilere denk gelen Batman Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Murat Şahin “Kentimizde temizlik konusunda güzel bir hassasiyet oluştu. Bu bizi çok mutlu ediyor. Basın Bayramında gazetecilerin toplumda farkındalık oluşturmak adına yapmış oldukları temizlik çalışmasını anlamlı buluyorum, teşekkür ediyorum” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16 Nisan 2024 e-gazete