KOZLUK

BAŞKAN, 1 YILI DEĞERLENDİRDİ

Kozluk Belediye Başkanı M. Veysi Işık, ilk yılda yapılan hizmetler ve gelecekte uygulanacak projeler hakkında açıklama yaptı.

BAŞKAN, 1 YILI DEĞERLENDİRDİ
08-04-2015 23:02
Google News

İSTİNAT DUVARLARI ÖRDÜK

Bir yıl içerisinde 1100 metreküp beton duvar, 550 metre küp taş duvar yaptıklarını söyleyen Işık “30 bin metre kare kilit taşı döşedik. 13 km yol, stabilize kaplama ile döşendi. 3000 metre boru, kanalizasyon için döşendi. Ayrıca mezarlıklar ve orta refüjlerde peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarımız oldu” dedi.

5 PROJE HAZIRLADIK

Bir yıllık çalışmalar çerçevesinde 5 proje hazırladıklarını bildiren Işık “Çevre ve Şehircilik Bakanlığına alt yapı kanalizasyon projesi ve şehir içi su şebekesi projesini sunduk. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle depolar arası su bağlantı projesi, park bahçe projesi ve yol-kaldırım projelerini hayata geçiriyoruz” dedi.

ARAÇ FİLOMUZU GÜÇLENDİRDİK

Belediye araç filosuna 4’ü hibe olmak üzere 5 araç kazandırdıklarını açıklayan Işık “2 Adet çöp toplama aracı, 1 adet su tankeri, 1 adet cenaze taşıma aracı, 1 adet vidanjör kazandırdık.    Göreve geldiğimiz ilk günden beri personellerimizin mevcut ikramiye ve maaşlarını düzenli bir şekilde ödedik. İstihdam kapısı olarak görülen belediyeye, halka hizmet sunan bir kurum hüviyeti kazandırdık. Belediye kapısı adil ve tarafsız bir yönetim anlayışı ile 24 saat tüm Kozluk halkına açıktır” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete