GÜNDEM

BAŞKAN ADAYI NASIROĞLU, PROJELERİNİ DEKLERE ETTİ

7 Ekim’de yapılacak olan Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Seçimlerinde Başkan Adayı olan Osman Nasıroğlu, basın mensupları ile yemekte bir araya gelerek projelerini deklere etti.

BAŞKAN ADAYI NASIROĞLU, PROJELERİNİ DEKLERE ETTİ
10-09-2017 20:40
Google News

Geçmiş dönemde Başkanlığını yaptığı BATSO’da, imza attığı çalışmaları sinevizyon eşliğinde hatırlatan Nasıroğlu, yeni dönemde başkan olması durumunda gerçekleştireceği projeler hakkında da bilgi verdi.

DESTEKÇİLERİ DE YANINDAYDI

Mezopotamya Otelde düzenlenen toplantıya katılan Ticaret Odası Başkanı Arif Güneş, Nasıroğlu’nu desteklediklerini açıkladı. Otel Sahibi ve BATSO Meclis Başkanı Emin Çelik ile İşadamı Bahri Müjdeci, toplantıya katılarak 7 Ekim seçimlerinde Nasıroğlu’nun destekçisi olduklarını belirtirken, Nasıroğlu’nun listesinde yer alan Raudi Mobilya Sahibi Nihat İpekyüz de Batman’da köklü değişim için yönetime aday olduklarının altını çizdi.

“BATMAN İÇİN BİRLİK OLDUK…”

Batman İçin Birlik Grubu öncülüğünde “Benim Şehrim, Benim Geleceğim” şiarı ile seçime hazırlandıklarını belirten Başkan Adayı Osman Nasıroğlu “Oda’ya stratejik plan ve kurumsal kimlik kazandıracağız. OSB ve sanayiciye tam destek, KOBİ’lere pozitif ayrımcılık sunacağız. Yerel esnafın tercih edilebilirliğini arttıracağız. Kadın ve genç girişimciye tam destek verecek, LOBİ faaliyetlerini büyüteceğiz. Meslek komiteleri oluşturarak eğitimlere ağırlık vereceğiz. Temsilde adalet ile meslek gruplarını arttıracağız. Hammadde ve ürün envanteri çıkaracak, üniversite-sanayi işbirliğini destekleyeceğiz. Hibe, destek ve fonlar açacak, kredi garanti fonu ile üyelerimizin teminat sorunlarına çözüm üreteceğiz. ABİGEM’i yeniden hayata geçireceğiz. Çözüm masası ve BATSO akademisi kurarak danışmanlık hizmeti vereceğiz. Bekleyen sorunlara hızlı ve kararlı çözümler üreteceğiz. Yerel danışma komitesi oralarla iş birliği kuracak, dostlar meclisi oluşturacak, bölge odaları ile ortak akılda buluşacağız. Fuarlar, sosyal sorumluluk projeleri ile BATSO’yu hak ettiği yere taşıyacağız” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete