SİYASET

Başkan adayından iddialı vaatler

AK Parti Batman Belediye Başkan Sdayı Adil Sebati Ceylan “İstihdam odaklı, kentsel dönüşümü önemseyen, çevre dostu bir şehir inşa edip Beytü'l mala bekçi olacağız" dedi.

Başkan adayından iddialı vaatler
29-02-2024 21:00
29-02-2024 17:22
BATMAN
Google News

31 Mart seçimlerinde Batman'ın küçük hesaplara kurban edilmemesi gerektiğini belirten Ceylan “Hedeflerimiz doğrultusunda istihdam projeleri faaliyete geçtiği zaman 50 bin insanımız iş imkanına kavuşacak. Projelerimizi hazırlarken şehrin 30 ve 40 yıl sonrasını planlayarak hazırlıyoruz” dedi.

KANAL BATMAN ÖNEMLİ PROJELERİMİZDEN BİRİ

Ceylan "Önemli projelerimizden biri de Batman Çayı'nın Malabadi'den başlayarak Dicle nehrine, oradan da Kantar köprüsüne kadar olan bölümünü Kanal Batman olarak düzenleyeceğiz. Şehrin içindeki irili ufaklı bazı işletmelerinde bu alanlara, çevre hassasiyeti de gözetilerek taşınması hedefimiz var” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ÖNEMSİYORUZ

Vatandaşlarla istişare halinde kentsel dönüşümü uygulayacaklarına vurgu yapan Ceylan “Kentsel dönüşüm ve deprem gerçeğine karşı yapılması  gerekenleri bir an önce yapacağız. Kentsel dönüşüm çalışmalarını paydaşlarla ve halkımızla  birlikte hayata geçireceğiz. Kentin trafik sorunundan yeşil alanlarına kadar kalıcı projelerle  geleceğe hazırlık yapmayı planlıyoruz. Yeşil alanları artırırken öte yandan da şehrin trafiğini rahatlatacağız. İnsanlarımızın yaşamaktan keyif aldığı çevre dostu bir şehir yaratacağız” dedi.

GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ…

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Ceylan “Petrol kentimiz genç bir nüfusa sahip. Özellikle ilk kez oy kullanacak kardeşlerimizin bizlere vereceği oylar çok önemlidir. Gençlerimize ve halkımıza sonuna kadar güveniyoruz. Batman için hayallerimiz, projelerimiz, ideallerimiz ve gençlerimiz için çalışmalarımız olacaktır. Batman için hazırladığımız mega projeleri, İnsan odaklı ve petrol kentine değer katacak vizyon projeleri gerçekleştirmek için sizlerin desteğini istiyoruz. Beytü'l mala bekçi olacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete