SPOR

BAŞKAN AKBAŞ, SEZONU DEĞERLENDİRDİ

Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş, gazetemizi ziyaret ederek sezon içerisinde kulübe katkısı olan kişi ve kurumlara teşekkür etti.

BAŞKAN AKBAŞ, SEZONU DEĞERLENDİRDİ
26-04-2021 15:45
BATMAN
Google News

Ligin son haftasında Cumartesi günü deplasmanda Osmaniyespor ile karşılaşacak olan Petrolspor, son hazırlıklarını yapıp, Cuma günü karayolu ile Osmaniye’ye gidecek. 

PRESTİJ İÇİN SAHAYA ÇIKACAK
Ligde hiçbir iddialarının kalmadığını belirten Başkan Akbaş, “Bu sezon zorlu bir sezonun ardından bitime iki hafta kala ligde kalmayı garantiledik. Prestijimiz için sahaya çıkacağız. Sonuç bizim için önemli değil. Hedefimiz Centilmence sahada mücadele etmektir” dedi. 

TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ YAPACAĞIM
Sezon içerisinde takıma katkıları olan Kurum ve kişilere nezaket ziyareti gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Akbaş, gelecek sezonun hesaplarını şimdiden yaptıklarını belirtirken “Deplasmanda karşılaşacağımız Osmaniyespor maçından sonra Sayın Valimiz Hulusi Şahin ile görüştükten sonra yeni sezon yol haritamızı çizeceğiz. Bu sezon kulüp borcunun büyük bir kısmını ödedik. Valimizin vereceği karar doğrultusunda hareket edip, yol haritası belirleyeceğiz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete