SPOR

BAŞKAN AYDİŞ, SPOR AKADEMİSİ’NDEYDİ

Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, ulusal ve uluslararası alanda aldığı başarılarla gündeme gelen Batman Spor Akademisi’ni ziyaret etti.

BAŞKAN AYDİŞ, SPOR AKADEMİSİ’NDEYDİ
12-10-2015 16:15
Google News

Spor Akademisi Kurucusu Abdülaziz Velioğlu tarafından karşılanan Aydiş, Batman Spor Akademisinin Batman’ı ülke genelinde, ülkemizi de uluslar arası müsabakalarda en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi. Başkan Aydiş, konuşmasında “Bir genci sokaktan alıp dünya şampiyonu yapmak bizim için ancak filmlerde ya da romanlarda olabilecek bir olay gibi geliyordu. Bu gün gördük ki azimle ve inanarak yapılan çalışmalarla bu başarı hikâyesi, yaşadığımız şehirde gerçekleşebiliyor. Batman Spor Akademisi sadece Batman için önemi olan bir spor merkezi değil bölgeye de heyecan getirmekte, Doğu ve Güneydoğu illerinin başarı çıtasının yükselmesinde adeta lokomotif görevi görmektedir” dedi.

HEDEF, BATMAN’I MARKA ŞEHİR YAPMAK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Batman Spor Akademisi Kurucusu Abdülaziz Velioğlu ise “Batman kısa sürede bölgenin spor merkezi haline geldi. Hedefimiz Batman’ı ülke genelinde sporda bir marka bir şehir haline getirmek ardından dünya çapında bir spor merkezi yapmaktır” ifadelerini kullandı. (Şahin Adsız)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete