GÜNDEM

Başkan Ekmen, TOKİ projesi için destek istedi

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen ile Yönetimi, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ı ziyaret etti.

Başkan Ekmen, TOKİ projesi için destek istedi
14-02-2024 14:45
14-02-2024 14:39
BATMAN
Google News

Başkan Ekmen, 12 bin üyesi olan derneğinin Batman’da emekli ve ailelerine yönelik yaptığı TOKİ konut projesi, emekli hakları için verdikleri mücadele ve çalışmalarla ilgili Vali Canalp’a bilgi verdi. Başkan Ekmen, daha önceki ziyarette dile getirdiği gibi, yer tahsisi yapılması durumunda Batman’da emekliler ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik TOKİ konut projesine devam etmek istediklerini dile getirdi. Başkan Ekmen, yurdun her karışında alın teri ve emeği olan emeklilerin kimseye muhtaç olmadan yaşaması için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini söyledi.

VALİ CANALP, TALEPLERİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesinin çalışmalarını takdir eden Vali Canalp, emekliler için yapılacak her türlü çalışmaya katkı ve destek sunmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. Batman’da emekli ve aileleri için yapılması planlanan TOKİ konut projesine katkı sunmaya hazır olduklarını belirten Vali Canalp, belediye olarak emekliler ve ihtiyaç sahibi aileler için TOKİ konut projesini hayata geçireceklerini ifade etti. Vali Canalp, yapımına başlanan Sivil Toplum Merkezinde emeklilere de yer vereceklerini belirtti. Vali Canalp, ziyaretlerinden ötürü Türkiye Emekliler Derneği Denetleme Kurulu Başkanı ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen ve Yönetimine teşekkür etti.


HABER: Hatice Türkan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete