GÜNDEM

Başkan Geylani yapılan hizmetleri kalem kalem açıkladı

Batman’a bağlı Balpınar Beldesinde 14 bin metre içme suyu şebekesi, 5 bin metre uzunluğunda kanalizasyon boruları, 80 bin kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

Başkan Geylani yapılan hizmetleri kalem kalem açıkladı
31-12-2023 18:11
31-12-2023 15:12
Google News

Beldenin giriş ve çıkış yolu tek şeritten duble yola çevrilirken, beldenin kanalizasyon ve içme suyuyla ilgili sorunları giderildi. Alt yapı hizmetinin yanı sıra cadde, sokakların genişletilmesi ve kaldırım düzenlemesi kapsamında beldeye 80 bin kilit parke taşı döşendi. Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani "Beldemize ciddi hizmetler ve yatırımlar kazandırdık. Kısa süre içerisinde altyapı ve üstyapıda çok ciddi işler yapıldı. Beldemizin kanalizasyon ve içme suyuyla ilgili sorunları giderildi. Kanalizasyon ve içme sorunu olan herhangi bir mahallemiz kalmadı. Daha önce Balpınar’da  düzgün bir kaldırım, sokak ve yol yoktu. Belli bir sürede bu sorunları çözüme kavuşturduk. Beldeye bağlanan yeni mahallelerin sorunlarına neşter vurup çözüme kavuşturduk” dedi.

"ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZDÜK"

Balpınar’ın ulaşım sorununu çözdüklerini hatırlatan Geylani, “Batman Belediyesi tarafından her gün beldemize 45 dakika arayla otobüs seferi düzenleniyor. Valimize teşekkür ederiz” dedi.

"BELDEMİZE LİSE  KAZANDIRDIK"

3 yıl kadar önce dönemin Milli Eğitim Bakanından aldıkları sözle beldeye lise kazandırdıklarını belirten Geylani “Aldığımız söz doğrultusunda inşası biten ve eğitime açılan 14 derslik Anadolu Lisesinde öğrencilerimiz eğitim görüyor” dedi.

MİLLET BAHÇESİ YAPIMI DEVAM EDİYOR

Geylani, Balpınar’da 10 dönümlük alanda yapımına başladıkları Millet Bahçesinin 17 milyon liraya mal olacağını söyledi. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete