SPOR

BAŞKAN GÜLMEZ, DEMİRÖREN VE TERİM İLE GÖRÜŞTÜ

Petrolspor Başkanı Aydın Gülmez, TFF'nin Beykoz-Riva'daki İdari Merkezinde, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile görüştü.

BAŞKAN GÜLMEZ, DEMİRÖREN VE TERİM İLE GÖRÜŞTÜ
29-12-2016 21:25
Google News

Aralarında Petrolspor kulübü Başkanı Aydın Gülmez’in de bulunduğu 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören’e nezaket ziyaretinde bulundu. 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği yönetiminde yer alan Petrolspor Kulüp Başkanı Gülmez, Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile görüşerek Batman ve Petrolspor hakkında bilgiler verdi. 

BATMAN’A DAVET ETTİ

Petrolspor Kulübü Başkanı Gülmez, Yıldırım Demirören ve Fatih Terim’e 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden kırmızı-beyazlı takım hakkında bilgiler verirken, Terim ve Demirören’i Batman’a davet etti.

Demirören, uygun bir zamanda Batman’a geleceğini ve Batmanlı dostlarını ziyaret edeceğini söylerken, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ise yeşil sahalarda mücadele eden ve gençleri spora kazandıran ve zor şartlar altında görev yapan yönetici ve teknik heyetlere başarılar dilerken, kulüp başkanlarına teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete