SPOR

BAŞKAN GÜLMEZ’DEN TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI!

Petrolspor AŞ. Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Dersimspor galibiyetinin ardından camiaya, hemen havaya girilmemesi, sabır göstererek takıma destek verilmesi çağrısında bulundu.

BAŞKAN GÜLMEZ’DEN TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI!
21-09-2016 21:19
Google News

Başkan Aydın Gülmez, Dersim galibiyetini tescillemek için Bodrumspor maçını kazanmak istediklerini söylerken, taraftarlardan Pazar günü 16 Mayıs Stadı’nı tıklım tıklım doldurmasını isterken oyuncuların karnaval havasında güzel bir galibiyet için sahaya çıkacağını söyledi.

Her maçın seyirciyle güzel olduğunu belirten Başkan Gülmez, “Maç seyirciyle güzel, sezona iyi başlamadık ama Dersim deplasmanında alınan galibiyet ile moral bulduk. Bodrumspor karşısında hedefimiz mutlak galibiyet ve bu galibiyetin sevincini seyircilerimiz ile birlikte yaşamak istiyoruz.” Dedi.

“KÜFÜRSÜZ DESTEK İSTİYORUZ”

Batmanlı taraftarların ve futbolseverlerin takımlarını centilmenlik çerçevesinde desteklemelerini istediklerini belirten Başkan Aydın Gülmez, “Taraftarlarımızdan ricamız karşılaşma boyunca küfür etmemeleri ve takımlarını centilmenlik çerçevesinde desteklemelerini istiyoruz. Centilmenliğimizi tüm Türkiye’ye göstermemiz gerekir.” Dedi.

“HERKES GÖREVİNİ İYİ YAPMALI”

Takım olarak yeni yeni toparlandıklarını ifade eden Başkan Gülmez, “Ligin ilk iki maçı çok zor bir süreçti. Geriye dönüp baktığımızda geleceğe umutla bakabiliyoruz. Petrolspor’un sağlıklı bir yapıya doğru yolculuğu var. Bu süreçte herkesin işini iyi yapması gereken bir rol paylaşımı yaptık. Daha baştan hiçbirimizin havaya girmemesi lazım, takıma destek olmamız lazım. Sonunun iyi olacağını biliyorum ama bu yolculuğun da öyle kolay olmayacağının farkındayım” şeklinde konuştu. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete