SPOR

BAŞKAN GÜLMEZ, FUTBOLCULARI KUTLADI

Petrolspor AŞ. Yönetim kurulu Başkanı Aydın Gülmez, Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasından 2-1 galip ayrılan Petrolsporlu futbolcuları kutladı.

BAŞKAN GÜLMEZ, FUTBOLCULARI KUTLADI
25-04-2016 21:08
Google News

Küme düşme hattının üzerinde bulunurken, deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’u 2-1 mağlup ederek, kümede kalmayı garantileyen Petrolspor’da yüzler gülüyor.

Başkan Aydın Gülmez, Petrolspor’lu futbolcuları Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederken, şansız bir sezon geçirdiklerini ve Petrolspor’un yerinin burası olmadığını bir kez daha dile getirdi.

—STRES BİTTİ-

Son haftalarda aldıkları sonuçlarla az da olsa küme düşme korkusu yaşadıklarını belirten Başkan Aydın Gülmez, “Şansız bir sezon geçirdik. İyi bir takım kurmamıza rağmen bazı maçlarda şansınız yaver gitmedi. Lider Kastamonuspor, Çorumspor gibi üst sıralardaki takımları yendik, ama küme düşme hattında bulunan takımlara puanlar kaptırdık. Tavşanlı maçını kazanıp, küme düşme korkumuzu tamamen bitirdik.” ifadelerini kullandı.

—GELECEK SEZONUN HESAPLARINI YAPIYORUZ-

Petrolspor’un bu sezon iyi futbol oynadığını belirten Başkan Gülmez, “Gelecek sezonun hesaplarını şimdiden yapmaya başladık. Bazı projelerimiz var. Batman’da kendini sorumlu hisseden herkese ve herkesime ulaşacağız. Bu takımın mutlak surette maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Bu desteği arkamızda gördüğümüz zaman iyi işler yapacağımızın teminatını veririm. Birlik ve beraberliği sağladığımız zaman başarı kendiliğinden gelecektir.” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete