SPOR

BAŞKAN GÜLMEZ KAMP’TA

BAŞKAN GÜLMEZ KAMP’TA

BAŞKAN GÜLMEZ KAMP’TA
08-01-2015 18:58
Google News

İkinci yarıya 2 Ocak’tan beri Antalya Manavgat Evrenseki’de hazırlanan Petrolspor’un kampına gelen Başkan Aydın Gülmez kamp hakkında bilgi aldı.

Petrolspor kampına gelen başkan Aydın Gülmez takımın durumu hakkında bilgi alırken, oyuncularla da tek tek görüştü. Akşam antrenmanını Batmanlı işadamı Veysi Çelik ile birlikte izleyen Başkan Aydın Gülmez takım hakkında hem Teknik Direktör Erdal Alpaslan’dan hem de teknik Menajer Mehmet Gönülaçar’dan kamp hakkında bilgiler aldı.

6 TRANSFER YAPILDI

Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda transferler yaptığını belirten Başkan Aydın Gülmez, devre arasında gönderilen 10 futbolcunun yerine 6 futbolcu aldıklarını, kaleci ve santrafor aldıkları taktirde transfer dosyasını kapatacaklarını söyledi.

Bu güne kadar, Reha Kurt, Murat Kürüm, Eser Akbaş, Doğan Canbaş, Kaan Dorak ve Taner Arı’yı renklerine bağlayan Kırmızı –Beyazlı ekibin devre arısı kamp çalışması 16 Ocak tarihinde bitecek.

SÜLEYMAN BUGÜN NETLEŞECEK

Eski kaleci Süleyman ile görüşmelerin devam ettiğini belirten başkan Aydın Gülmez, kaleci Süleyman’ın durumu bugün netleşeceğini, Süleyman’ın olmaması halinde görüştükleri 2 kaleciden birisini kadrolarına katacaklarını belirtti.

HAZIRLIK MAÇLARINA DEVAM

Devre arası kamp çalışma kapsamında hazırlık maçlarına önem gösteren Petrolspor Bal ligi takımlarından Yozgatspor’a 3-2 mağlup olduktan sonra 2. hazırlık maçını yarın yapacak. 3. hazırlık maçını 12 Ocak’ta Erzinspor ile yapacak olan Petrolspor son hazırlık maçını Vanspor ile 15 Ocak tarihinde yapacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?