GERCÜŞ

BAŞKAN GÜNAYDIN’DAN 7 AYLIK BRİFİNG

Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, 7 aylık çalışmalarının bfingini verdi.

BAŞKAN GÜNAYDIN’DAN 7 AYLIK BRİFİNG
01-12-2019 17:07
Google News

 

Başkan Günaydın, ilçenin yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerde mesafe kat ettiklerini belirtirken “Tarım ve Orman Bakanlığı’nda Şehir Ormanı Projemizi gerçekleştirmek üzere ilgili Daire Başkanlarını ziyaret ettik. Sayın Bakan’ın Batman ziyaretinde de talebimizi kendisine ilettik. Şehir Ormanı projemizin, programa alındığının müjdesini vermek isterim” dedi.

GÜNEŞ ENERJİSİ PROJEMİZ YOLDA

Gercüş Belediyesi’ne kaynak anlamında katkı sunacak güneş enerjisi projesi için İller Bankası Genel Müdürü ile görüştüklerini belirten Günaydın, “Güneş enerjisi sistemi kurulursa hem ilçemiz hem belediyemize ciddi bir katkı sunulacaktır. Ayrıca Gercüş’te her ne kadar gölet olsa bile yarı olimpik açık yüzme havuz, ilçemize şimdiden hayırlı olsun. Gençlerimiz bu havuzlarda profesyonel hocalar eşliğinde yüzmeyi öğrenecek” dedi.

ARAÇ PARKI ZENGİNLEŞİYOR

Başkan Günaydın, “Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda 11 Kasım’da ilçemizde 3 bin fidan diktik. İçişleri Bakanlığımızdan talep ettiğimiz 1 adet amarok marka hizmet aracı Belediyemize gönderildi. İlçe Başkanımızla birlikte Türkiye Belediyeler Birliğine yaptığımız ziyaret sonucunda, talep ettiğimiz 1 adet kazıcı yükleyici kepçe de Belediyemize hibe edildi” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete