GÜNDEM

BAŞKAN GÜNEŞ, ENGELLİ SPORCULARA MORAL VERDİ

Yaşam Boyu Engellileri Koruma ve Spor Kulübü, Belediye Eş Başkan Yardımcısı ve 1955 Batman Belediyespor Kulübü Başkanı Semra Güneş’i makamında ziyaret etti.

BAŞKAN GÜNEŞ, ENGELLİ SPORCULARA MORAL VERDİ
10-12-2015 19:21
Google News

Kulüp Başkanı Vedat Çoban ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı sohbette, Belediye Eş Başkan Yardımcısı ve 1955 Batman Belediyespor Kulübü Başkanı Semra Güneş, spor yapmanın hiçbir engel tanımadığını belirterek “Sporun engelliler için önemini anlamak ve farklı engel gruplarını farklı bireysel ve toplu sporlara yönlendirmek ya da engellilerin kendilerinde tespit ettikleri yeteneklerini teşvik etmek hepimizin görevidir. Çünkü spor, engel tanımaz. İlimizde kurulan ampute futbol takımı buna örnektir ayrıca Dünyada ve Avrupa’da yaygın bir şekilde oynanmakta olan bir spor alanıdır” dedi. Amatör spor kulüplerine verdikleri desteklerle ilgili de hatırlatmalarda bulunan Güneş, ampute futbol takımını da bu kapsamda değerlendireceklerini belirtti.

BAŞKAN ÇOBAN, TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarete ilişkin bilgi veren Yaşam Boyu Engellileri Koruma ve Spor Kulübü Başkanı Vedat Çoban “Belediye Eş Başkan Yardımcısı ve 1955 Batman Belediyespor Kulübü Başkanı Semra Güneş’e ilgi ve alakasından ötürü kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete