SPOR

BAŞKAN KONAÇ “BAŞARILI BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Ekrem Konaç, hedefinin iddialı ve oturmuş bir takım kurmak olduğunu belirtti.

BAŞKAN KONAÇ “BAŞARILI BİR TAKIM OLACAĞIZ”
21-07-2017 19:16
Google News

TP tesislerindeki kulüp binasında muhabirimizin sorularını yanıtlayan Konaç, yeni yönetimin yol haritası hakkında önemli bilgiler verdi.

“BURADA HERKESİN BİR TARİHİ VAR”

Petrolspor’da herkesin bir geçmişi olduğunu ifade eden Konaç “Kulübü devraldığımız günden beri destek amaçlı dostlarımız gelip gidiyor. Çeşitli nedenlerden kopan insanlar refleks olarak kulübe tekrar gelmeye başladı. Tabi mutlu oluyoruz. Burada herkesin bir tarihi var. Batman demek petrol demek. Petrolspor’da hepimizin tarihi, geçmişi, gençliği, çocukluğu, anıları var. Bu kulübe başkan olarak, bu memlekette herkesin her yere gele bileceğini anladım” dedi.

“TP PETROLSPOR’A SIRTINI DÖNMEZ”

TP’nin Petrolspor’a verdiği destekten bahseden Başkan Konaç “İnanıyorum ki hiçbir zaman TP, Petrolspor’a sırtını dönmez. Çünkü bu iki kurum aynı ağacın dallarıdır. Buradan gelip geçen yöneticilerin anılarında halen Petrolspor vardır. Destek olacaklarına inanıyorum” dedi.

“HEDEFİMİZ İDDİALI BİR TAKIM…”

Gelecek sezon için hedefini açıklayan Başkan Konaç “Batman İnsanı, yapı olarak her zaman iddialıdır. Sezona geç başladık. Tabi bunlar bizim için bahane değil. İlk hedefimiz ilk etapta iddialı ve oturmuş bir takım oluşturmak. Kesin olarak şampiyonluk veya play-of demiyorum ama yürüdüğümüz yol ve yaptığımız transferlerle yüksek yerlere geleceğimize inanıyorum. Bu takım her gün daha iyiye doğru gidecek” şeklinde konuştu. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete