SPOR

BAŞKAN KONAÇ, FUTBOLCULARI ŞİKAYET ETTİ

Batman Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç, ilk devrenin sona ermesi nedeniyle yaptığı açıklamada sitemlerini dile getirdi.

BAŞKAN KONAÇ, FUTBOLCULARI ŞİKAYET ETTİ
18-12-2018 16:11
Google News

“800 BİN TL BORCUMUZ VAR”

Başkan Konaç “Bu suskunluk niye? Koca şehir susmuş koca yükü sırtımıza taşımışız. Fırsatçı futbolcular kulübü yağmalama peşinde. Bazı fırsatçı futbolcular kulübü yağmalama peşinde. Sezon başından bu yana birçok sıkıntıya rağmen kulübü devre arasına taşıdık. Sezon başı futbolcuların peşinatının % 60’dan fazlasını ve galibiyet primlerinin tamamını ödedik.Devreye girerken borcumuz 500 bini futbolculara olmak üzere toplam 800 bin TL. Geriye sadece maç başları ve yapılandırılmış SGK borcumuz var” dedi.

“TİCARETE ATILMIŞ FUTBOLCULAR VAR”

Ticarete atılmış bazı futbolcuların, fırsat peşinde olduğunu savunan Başkan Konaç “Örneğin Nurullah Dağaşan 2 maç oynamış 50 bin peşin almış maç başlarından alacağı 8.600 TL ve ikinci peşinatı 50 bin TL. Oynamadan ve hak etmeden takımı federasyona vermiş. Kendisine dedik 50 bin almışsın 25 bin TL daha verelim karşılıklı feshedelim ama kabuk etmedi. Biz de federasyona 60 bin daha federasyona yatırdık. Oda angarya raporlarla evde oturup bu paraya konmaya çalışıyor” dedi.

“ÇOK PARA ALIP DALAVERE PEŞİNDE OLANLAR DA VAR”

Konaç, sitem dolu açıklamasının devamında “Futbolcuların asıl karakterini sıkıntılı günlerimizde gördük. Az para alıp aslanlar gibi şereflice mücadele edenine çok para alıp dalavere para peşinde olup kulübü yağmalamaya çalışanı da gördük. Adam gibi helalleşecek ayrılanı da gördük hepsini açıklayacağız. Umuyoruz bu şehir bu takıma sahip çıkar-çıkmazsa da bir şekilde onurlu futbolcularımız ve fedakâr teknik kadromuzun haklarını bir şekilde vereceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete