SPOR

BAŞKAN KONAÇ, “GELECEĞİN TAKIMINI KURUYORUZ”

Altyapıda yetişen genç oyunculara önem veren Petrolspor Kulüp Yönetimi ve Teknik Kadrosu, geleceğin takımını kurmaya hazırlanıyor.

BAŞKAN KONAÇ, “GELECEĞİN TAKIMINI KURUYORUZ”
09-01-2018 18:50
Google News

GENÇ YETENEKLER TAKIMA DÂHİL EDİLDİ

Petrolspor altyapısından yetişen genç yetenekleri birer birer A takıma kazandıran yönetim, uzun yıllar kulüpte top koşturacak kemik bir kadro kurmaya hazırlanıyor. Geleceğin takımı kurma kapsamında altyapıdan yetişen 18 yaşındaki Serhat Önem ve Hasan Kılıç, Antalya kampına dâhil edilerek A takım ile çalışmalara başladı.

İLK İDMANLARINDA GÖZ KAMAŞTIRDILAR

Antalya’nın Belek İlçesinde 18 gün sürecek kamp programına dâhil edilen genç yetenekler, idmanda gösterdikleri azim ile teknik heyetinde gözüne girdi. Uzun yıllar Petrolspor’a hizmet etmeleri düşünülen 18 yaşındaki Serhat Önem ve Hasan Kılıç, Futbol Direktörü Tarık Yurtaş tarafından değişik bölgelerde oynatarak genç yıldızların yeteneklerini görmek istedi. Verilen görevin üstesinden gelen genç oyuncular, Futbol Direktörü Yurtaş’tan da tam not aldı.

“GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ”

Petrolspor altyapı tesislerin oyuncu yetiştirecek bir fabrikaya dönüştürmek istediklerini belirten Başkan Konaç, “kulüpler bazında birçok kulüpten daha iyi tesislere sahibiz. Bu tesislerimizde artık genç oyuncuları yetiştirip ülke sporuna vermenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Bu kapsamda altyapımızdan yetişen 2 oyuncuyu kampa davet edip yeteneklerini gördük. Bu gençler artık profesyonel olup A takım kadrosuna yer alacak. Biz kulüp olarak gençlere büyük önem veriyoruz. Geleceğin iskelet takımını kurmak bu gençlerden geçiyor. Bunu başaracak durumdayız.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete