SPOR

BAŞKAN KONAÇ’TAN, MÜJDELİ HABER

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, ligin ilk devresini değerlendirdi.

BAŞKAN KONAÇ’TAN, MÜJDELİ HABER
18-12-2017 17:00
Google News

Konaç, ligin ikinci devresi için takıma 3 nokta transfer yapacaklarını da müjdesini verdi.

KONAÇ, MÜJDEYİ VERDİ

TFF 3. Lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, ligin ilk devresini 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyetle sonuçlanan maçlardan 26 puan toplayarak puan tablosunda 5. sırada yer aldı. Ziraat Türkiye Kupasında ise 5. tura kadar çıkmayı başaran Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, spor camiasının dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Spor anlamında başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, ligin ilk devresini değerlendirerek ligin 2. devresi için de bazı müjdeler verdi.

“İLK DEVREYİ İYİ NOKTADA KAPATTIK”

Ligin ilk başlarında kötü sonuçlar almalarına rağmen hiç pes etmediklerini belirten Başkan Konaç, “ligin ilk haftalarında takımımız kötü sonuçlar aldı. Bu kötü sonuçlar herkeste karamsarlık yaratacak boyutlara ulaşmasına rağmen yönetim olarak hiçbir zaman pes etmedik. Oyuncularımıza güvendik. Sonuçta yeni bir takım kurmuştuk. Oyuncular arası adaptasyon sorununu çözdükten sonra takımımız daha iyi sonuçlara almaya başladı. Son dakikalarda yediğimiz gollerle birlikte yaklaşık 10 puan kaybetmemize rağmen şuan 26 puanla 5. sıradayız” dedi.

KONAÇ’TAN TEŞEKKÜR

Petrolspor’a maddi-manevi katkı sağlayanlara teşekkür eden Başkan Konaç, “Yeni sezonun başladığı günden beri desteklerini esirgemeyen Vali Ahmet Deniz, TP Genel Müdürü Melih Han Bilge, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir ve sahamızda oynadığımız maçlarda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Gerek ligde gerekse de Kupa maçlarında bu destekler sayesinde Petrolspor önemli bir başarı elde etti” dedi.

 “3 NOKTA TRANSFERİ YAPACAĞIZ”

Ligin 2. devresi için 3 nokta transferi yapacaklarının müjdesini veren Başkan Konaç, “Şu an mevcut kadromuzdan gayet memnunuz. Ama iyi bir başarı yakalamak ve bu başarıyı sürdürmek için mevcut kadromuza yeni oyuncularla takviye yapmamız gerekiyor. Teknik heyetimizin de verdiği rapor doğrultusunda 3 nokta transfer gerçekleştireceğiz. Görüşmelerimiz sürüyor. Böylelikle ligin 2. devresinde daha güçlü bir ekip olacağımıza inanıyorum” dedi.

“18 GÜNLÜK KAMP PROGRAMI YAPACAĞIZ”

Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için yoğun bir kamp programı uygulayacaklarını söyleyen Başkan Konaç, “ligin 2. devresine en iyi şekilde girmek için 24 Aralık–13 Ocak tarihlerinde Antalya’nın Belek İlçesinde bulun Limak Arcadia Otelde

18 günlük bir kamp süreci geçireceğiz. Mevcut oyuncularımızın yanı sıra takımıza dahil etmek isteyeceğimiz 3 nokta transferlerimizi bu kamp programına yetiştirip gücümüze güç katmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete