GÜNDEM

BAŞKAN, SAHURDA GENÇLERLE BULUŞTU

Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, sahurda Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Genel Başkanı Mekan Görük ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

BAŞKAN, SAHURDA GENÇLERLE BULUŞTU
10-07-2015 20:02
Google News

Real Konak Otel’de gerçekleşen sahur programında gençler, kentteki sorunlar hakkında Eş Başkan Özdemir’le fikir alışverişinde bulundu.  Gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eş Başkan Özdemir “Şu anda asfalt, kilitli taş, ulaşım, yeni park alanları ve altyapı çalışmalarımız sürüyor. Öncelikli hedefimiz bu sorunları çözmek. Batman’da genç nüfusunun yüksek olduğunu biliyoruz, belediye olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Sayın Valimiz Azmi Çelik ile beraber birçok alanda gençlik merkezleri kurmayı hedefliyoruz. Şuandan çalışmalar sürüyor. Gençleri kahve köşelerinde kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

BELEDİYE İYİ NİYETLİ

Görüşmeye ilişkin bilgi veren TGK Başkanı Mekan Görük ise “Belediyenin iyi niyetli olduğunu görüyoruz. Batman’ın kendine göre bir takım sorunları var. Yerel yönetimin, kente zamanla önemli projeler kazandıracağına inanıyoruz. Başkan Özdemir gibi idarecilerimizin daha çok halk içinde dolaşıp sorunları yerinde tespit etmesiniz istiyoruz. Sayın Özdemir’e gençlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?