GÜNDEM

BAŞKAN VEKİLİ KAYTAR, ÇALIŞMA SAHALARINDAYDI

Batman Belediyesi Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar, Park Bahçe Müdürlüğünün kentin farklı bölgelerinde yapımını sürdürdüğü yeni park alanlarını ve peyzaj çalışmalarını denetledi.

BAŞKAN VEKİLİ KAYTAR, ÇALIŞMA SAHALARINDAYDI
19-04-2016 21:56
Google News

Eş Başkan Yardımcısı M. Ali Nasıroğlu ile birlikte 19 Mayıs, Seyitler, Tılmerç, Korıke, Beşevler, Karşıyaka, Gültepe ve Petrol Mahalleleri’nde çalışma sahalarını inceleyen Başkanvekili Kaytar, önemli çalışmalara imza attıklarını dile getirdi.  Karşıyaka Mahallesine kazandırılacak olan Hürriyet Çay Bahçesi’nin, dinlenme alanı olarak kullanılabileceğini söyleyen Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar “Kamelya, yürüyüş yolları, banklar, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının ardından Hürriyet Çay Bahçesini hizmete açacağız” dedi.

“KENTE 10 PARK KAZANDIRACAĞIZ”

Sosın Caddesi’nin çam ağaçları ile yeşillendirileceğini, kırmızı toprak ve otomatik sulama sisteminin yapılacağını belirten Kaytar “Bahçeşehir Kolej’inin karşısındaki alanı parka dönüştüreceğiz. Elit Düğün Salonu’nun yanındaki kavşakta göbek çalışmamız sürüyor. SSK Caddesinde asfaltlama ve refüj çalışmaları bitmek üzere.  Bu sezon kente 10 yeni park kazandıracağız” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete