GÜNDEM

BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN, BİLGİLENDİRDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, Batman Belediye Başkanlığı’nın yapmış olduğu faaliyetler hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN, BİLGİLENDİRDİ
11-03-2018 23:40
Google News

BİRİM MÜDÜRLERİ DE TOPLANTIDAYDI

Batman Belediyesinin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri hakkında Belediye Meclis Salonu’nda Batman’da bulunan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Şahin’e, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sabahat Taşkın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abidin Bingül ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Ay eşlik etti.

TAZİYE EVLERİNE 103 BİN 675 KİŞİLİK YEMEK DAĞITILDI

Bakıma muhtaç, yaşlı ve hasta 46 vatandaşın ev temizliği, kişisel bakım ve sağlık takiplerinin, belediye personeli tarafından düzenli yapıldığını belirten Şahin, 699 taziye evi ziyareti yapıldığını ve toplam 103 Bin 675 kişilik yemek dağıtıldığını söyledi.

MAĞDURLARA YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Engelliler Haftasında 10 pediatrik, 10 akülü, 30 engelli sandalyesi, görme engellilere ise10 adet özel tasarımlı bilgisayar hediye edildiğini ifade eden Şahin, merkez ve ilçe köy okullarında kırtasiye malzemesi, gıda ve kıyafet dağıtımı ile yangın mağduru ailelere yardımların da sürdüğünü açıkladı.

İŞSİZLERE BÜFE…

Şahin, 4’ü kadın olmak üzere 20 engelliye büfe tahsis ederek, istihdamlarına da katkı sunduklarını belirtti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete