GÜNDEM

BAŞKAN YAŞAR’DAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Şoförler Odası Başkanı Reşit Yaşar, Batman’da ticari taksi park sayısının artırılmasından dolayı Belediye yetkililerine teşekkür etti.

BAŞKAN YAŞAR’DAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR
17-01-2016 19:57
Google News

Yaptıkları başvuru sayesinde ticari taksi park sayısının 2’den 3’e çıkarıldığını açıklayan Başkan Yaşar “Başvurumuz, Belediye Başkanı Sabri Özdemir ve ekibince uygun görüldü. Batman Şoförler Odası Olarak üyelerimizin sorunlarıyla bire bir ilgilenmekteyiz. Sorunların çözümü için Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız ve Emniyet Müdürümüzle her zaman diyalog halinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

“HASTANE ÖNÜNDE TRAFİK SIKIŞIKLIĞI ORTADAN KALKTI”

Bölge Hastanesi önünde yapılan trafik düzenlemeler sayesinde trafik sorununun giderildiğini de açıklayan Şoförler Odası Başkanı Reşit Yaşar “Bölge Hastanesi önünde yapılan trafik düzenlemesi gerçekten takdire şayandır. Her gün trafik sıkışıklığını yaşandığı yerde gerek ticari araç şoförleri gerekse de özel araç şoförlerinin kurallara uymaları sonucunda emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum. Bu projelerin aksatılmadan devam etmesi konusunda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi. (Şahin Adsız)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete