GÜNDEM

BAŞKANI DUYGULANDIRAN MEKTUPLAR

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ağırladığı Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesinin 13 Öğrencisi, Muğla izlenimlerini mektup yolu ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e gönderdi.

BAŞKANI DUYGULANDIRAN MEKTUPLAR
14-11-2019 18:02
Google News

Öğrenciler gönderdikleri mektuplarında “Aramızda uçağa binmeyen, deniz görmeyen, Batman’ın dışına çıkmayan arkadaşlarımız vardı. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz. Keşke bizim yaşadığımız yerler de Muğla kadar güzel olsa” dedi.
GÜRÜN DUYARSIZ KALMADI
Batmanlı 13 öğrenci, okullarında başlatılan Elli Kitap Elli Dünya projesi başlattı. Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e yazdıkları mektupta okullarının projesinden bahsedip, farklı şehirler ve kültürler görmek istediklerini iletti. Batmanlı Öğrencilerin bu taleplerini geri çevirmeyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, proje kapsamında 50 kitap okuyan ve sınavlarda başarılı olan 9. sınıf müzik bölümünden 13 öğrenci ve öğretmenlerini Muğla’ya davet etti.13 öğrenci, Muğla’nın tarihi ve turistik merkezlerini gezdi.
Başkan Gür “öğrencilerimiz döndü. Öğrencilerimiz buradaki izlenimlerini temennilerini mektupla bize anlattılar. Gerçekten zaman zaman duygulandığımız anlar ve satırlar oldu. Batman’lı öğrencilerimize buradan selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum. Öğrencilerimiz artık bizim birer hemşerimiz. Kendilerini tekrar Muğla’ya bekliyoruz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?