SPOR

BAŞKANIN DUYGUSAL KONUŞMASI MAÇ KAZANDIRDI

Kulüp Başkanı konaç “Kurumsallaşmak istiyoruz”

BAŞKANIN DUYGUSAL KONUŞMASI MAÇ KAZANDIRDI
26-10-2017 19:44
Google News

Ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında başarılı sonuçlar alan Petrolspor Kulüp Yönetimi, basın mensuplarıyla bir araya gelerek kamuoyunun merak ettiği konular hakkında açıklama yaptı. 

BAŞKAN KONAÇ, KUPA GELİRİNİ AÇIKLADI

TP Kristal Park’ta düzenlenilen toplantıya Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, 2. Başkan İrfan Yurttaş, As Başkan Fatih Çeylan, Yöneticilerden Ramazan Bozkurt, Serhat Alpan, Futbol Direktörü Tarık Yurtaş ile Futbolculardan Celal Aras, Veysel Karadağ ve Basın Mensupları katıldı.

Kulübün şeffaflık ilkesi doğrultusunda basın mensuplarıyla bir araya geldiklerini belirten Başkan Konaç, “Kulübü devraldığımız günden beri borçlarımızın yüzde 50’sini ödedik. Kulübün 2,5 Milyon TL eski borcu bulunuyordu. Geriye 1 Milyon TL borcu kaldı. Bazı borçları yapılandırdık. Siirt Özel İdarespor, Göztepe ve Denizlispor kupa karşılaşmalarında tur atladığımız için 350 Bin TL gelir elde ettik” dedi.

“KURUMSALLAŞMAK İSTİYORUZ”

Kulübün geleceği konusunda kalıcı adımların atılması gerektiğini sözlerine ekleyen Başkan Konaç, “Kulübümüzün geleceği için kısa vadeli çözümler yerine mali konularda uzun vadeli çözümler istiyoruz. Bu konuda kulübün kurumsallaşması gerekiyor. Şuana kadar herhangi bir destek alamadık. Kişisel çaba ve idarecilerimizin destekleriyle bazı sıkıntıları giderdik. Takım başarılı sonuçlar aldıkça destek sıkıntısının ortadan kalkacağına inanıyorum” dedi.

BAŞKANIN DUYGUSAL KONUŞMASI MAÇ KAZANDIRDI

Denizlispor maçında yaşadığı bir anısını basın mensuplarıyla paylaşan Başkan Konaç, Denizlispor kupa maçının uzatmaya gidilmesinin ardından sahaya indiğini ve futbolcularına duygusal bir konuşma yaptığını kaydetti. Başkan Konaç, engelli kızı Nazlıcan’ın İstanbul’da kura çekimi için kendilerini beklediklerini oyunculara iletti. Başkanın duygusal konuşması karşısında etkilenen Petrolsporlu oyuncular, uzatma dakikalarının hemen başında golü bularak rakip takım karşısında 2–1 öne geçti. Karşılaşmanın geri kalan süresinde gol sesi çıkmazken Petrolspor, Türkiye Kupasında bir üst tura yükselmeyi başardı. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete