GÜNDEM

“BAŞKANLIK SİSTEMİ, OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”

Hamitoğlu “Erdoğan ülkemiz için bir değerdir”

“BAŞKANLIK SİSTEMİ, OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”
27-03-2015 20:46
Google News

AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Ziver Hamitoğlu “Cumhurbaşkanı Recep Tayyib Erdoğan ülkemiz ve halkımız için büyük bir değerdir” dedi.

Erdoğan’ın ülke yönetimine gelerek Türkiye’nin kötü gidişatına “dur” dediğini söyleyen Hamitoğlu “40 yıldır süren düşük yoğunluklu savaşın sona ermesi, Kürt meselesinin barışçıl yollarla çözümü için tarihte ilk kez uygar ülkeler gibi müzakere yolunu seçen Erdoğan, büyük güçlere ve baskılara rağmen bu işi çözeceğim diyerek yola çıkmış ve başarılı olmuştur. Türkiye’de her kötü dönemde mutlaka bir lider çıkmış ve ülkemizi uçurumun eşiğinden alarak düze çıkarmayı başarmıştır. Recep Tayyib Erdoğan da ülkemiz başta olmak üzere, Ortadoğu ve tüm dünya için önemli bir liderdir” dedi.

BAŞKANLIK SİSTEMİ, OLMAZSA OLMAZLARIMIZ ARASINDADIR

Açıklamasında Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemine değinen Hamitoğlu “Türkiye için olmazsa olmazlarımız arasında sivil anayasa ve başkanlık sistemi vardır. Kürt sorunun çözümü başta olmak üzere ileri bir demokrasi için her iki önemli mesele Türkiye’nin kaderini olumlu yönde değiştirecektir” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete