GÜNDEM

BAŞKANVEKİLİ KAYTAR, FEN EKİBİNİ DENETLEDİ

Batman Belediyesi Başkanvekili Hürriyet Kaytar, 250 bin ton asfalt serimi, 250 bin metrekare kilit taşı döşeme ve yeni yol açma hedefi ile kentin dört bir yanında çalışan Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerini çalışma sahalarında ziyaret etti.

BAŞKANVEKİLİ KAYTAR, FEN EKİBİNİ DENETLEDİ
28-07-2016 21:11
Google News

Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar, Eş Başkan Yardımcısı İdris Ekmen ve Fen İşleri Müdürü Onur Kaya, Karşıyaka ve Bayındırlık Mahallelerinde kilit taşı döşeme çalışmaları, Pazaryeri, Petrolkent, Fatih, Seyitler ve Güneykent Mahallelerinde ise asfalt yama ve asfalt serim çalışmalarını sürdüren ekipleri ziyaret etti. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Kaytar “2 ekibimiz, parke taşı döşüyor. Karşıyaka’da şu ana kadar yaklaşık 8 bin metre kare kilit taşı, Bayındırlık’ta ise 20 bin metre kare kilit taşı döşendi. Çalışmalar Seyitler, Güneykent, Çay ve Yeşilkent’te devam edecek. Asfalt serim ve yama ekibimizin çalışmaları da sürüyor. Bugüne kadar 5 bin ton asfalt serimi, 11 bin ton yama yapıldı” dedi.

Belediye çalışmalarına ilişkin konuşan Çamlıca Mahallesi Sakini Kadri Doğan ise çalışmalardan memnun olduklarını belirten Batman Belediyesi Yönetimine teşekkür etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete