SPOR

Basketçiler, Kıbrıs’ta mağlup…

Batman Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, sezonun 11. haftasında ligdeki 11. maçında deplasmanda karşılaştığı KKTC Vakıflar Spor Kulübü maçında suskunluğuna devam etti.

Basketçiler, Kıbrıs’ta mağlup…
11-12-2022 09:51
11-12-2022 13:51
Google News

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, konuk olduğu KKTC Vakıflar Spor Kulübüne 91-61  yenilerek ligdeki 8. mağlubiyetini  aldı. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 1. Liginde mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Lefkoşa Atatürk   Kapalı Spor Salonu'nda yapılan müsabakada KKTC Vakıflar Spor Kulübüyle deplasmanda karşılaştı. Ev sahibi Kıbrıs Ekibi, Batman Ekibini 91-61’lik skorla yenerek ligdeki galibiyet serisini devam ettirdi. Batman Ekibi ise bir maç fazlasıyla 10. sırada ligdeki yerini korudu. Batman Ekibi, önümüzdeki hafta kendi sahasında ligin güçlü takımlarından İzmir Bornova Barışgücü Takımını konuk edecek.

Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya  “Bu maçta kaybettiğimiz puanları önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz. Ligde daha çok maçımız var. Batman’ı en iyi şekilde temsil etmekten başka geyemiz yok. 2022-2023 sezonunda  lige katılmamıza vesile olan Batman Belediyesi, Tüpraş Batman Rafineri Müdürlüğü, LAVİ ve ulaşımda katkısı olan Batman Gençlik ve Spor Müdürü M Şafi Özperk’e teşekkür ederiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
14 Mayıs 2024 e-gazete