GÜNDEM

BASKİ, KENTTEKİ SU BORULARINI YENİLİYOR

Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğünün yağmur suyu hattı, kanalizasyon şebekesi ve içme suyu ana hatlarında başlattığı alt yapı yenileme ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

BASKİ, KENTTEKİ SU BORULARINI YENİLİYOR
12-04-2016 21:05
Google News

Seyitler, Karşıyaka, Petrol Kent, Pazaryeri, Belde, Kültür ve Bahçelievler Mahallelerinde 600’lük koruge boruları takılarak yaşanan sorunların önüne geçilirken,  Aydın Aslan Caddesi, Gap ve Belde Mahallelerinde de çalışmaların devam edeceği bildirildi.

KUYUBAŞI’NA 2 KİLOMETRELİK ŞEBEKE YAPILACAK

1200’lük koruge borularla bölgenin altyapı sorunlarının çözüleceğini, Aydın Aslan Caddesinden Atatürk Parkına kadar çekilecek yağmur suyu hattı ile de çalışmalara kalındığı yerden devam edileceğini açıklayan Belediye Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar “Kuyubaşı’nda hayvan besiciliği yapan halkın hala foseptik çukuru kullandıklarını ve bu durumdan dolayı rahatsız olduklarını belirledik. Bunun için Kuyubaşı’na 2 kilo metrelik bir kanalizasyon şebekesi yapılacak. Ekiplerimiz kanalizasyon mazgallarının tıkanmasıyla oluşan su birikintilerinin ortadan kaldırılması için de çalışmalarını sürdürüyor” dedi. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete