EĞİTİM

BASUT KOLEJİ HIZLI BAŞLADI…

Batman’ın köklü okullarından olan Özel Basut Koleji Eğitim Kurumları, okulların açılışının 4. günde veli toplantısı yaparak bir ilke imza attı.

BASUT KOLEJİ HIZLI BAŞLADI…
04-10-2015 18:49
Google News

Anasınıfı, ilk ve ortaokul ile lise son sınıf öğrencilerinin velilileriyle yapılan toplantıda, öğrencilerin eğitim durumu, sosyal çevreleri, zararlı çevrelerden uzak durmaları için öneriler, ders çalışma programları, ödev ve sınav sistemi, beslenme, servis konusu, sosyal aktiviteler, kültürel ve sanatsal çalışmalar, gezi programları ve öğrencilerin toplumda başarılı ve aktif birey olması için gerekenler konusunda sunum yapıldı.

“KADROMUZ GÜÇLENİYOR”

Özel Basut Koleji’nde başarının sırrının birlik ve beraberlikten geçtiğini söyleyen Okulun Sahibi Günay Basut “Basut ailesi olarak Batman’da yatırımlarımızı insana yani eğitime yaptık. Bu yüzden gururlu ve onurluyuz. Çünkü hiçbir yatırım insan yetiştirmek gibi olamaz. Eğitim kadromuz her geçen yıl güçleniyor” dedi.

“VELİ-ÖĞRETMEN TEMASI ÖNEMLİ”

Özel Basut Koleji Okul Müdürü Nizamettin Karanfil ise velilerin öğretmenlerle temas halinde olmalarını isteyerek “Çocuklarımızın eğitimini velilerimiz sürekli kontrol etsinler. Onların gelecekte iyi bir eğitim adamı olmasını istiyorsanız en az öğretmen kadar velilerimiz de onlardan sorumludur” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete