EĞİTİM

BASUT’UN ÖĞRENCİLERİ AVRUPA YOLCUSU

Özel Basut Koleji bir ilke daha imza atarak 28 Kasım ile 13 Aralık tarihleri arasında 20 Sağlık Lisesi öğrencisini eğitim ve staj için Avrupa’ya gönderiyor.

BASUT’UN ÖĞRENCİLERİ AVRUPA YOLCUSU
18-10-2015 18:21
Google News

Özel Basut Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri önümüzdeki ay başlayacak olan “evde sağlık bakımı ve iyi uygulama örnekleri” projesi için hazırlıklarını tamamladı. 15 gün sürecek olan eğitim ve staj çalışmalarına Özel Basut Kolejinin sağlık bölümünden 20 öğrenci ve 2 öğretmen katılım sağlayacak. Ayrıca Özel Basut Koleji’nin üç öğretmeni de Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde yapılacak olan proje çalışmalarına katılım sağlayacak.

“BAŞARI VE KALİTEMİZ BATMAN’INDIR”

Konuyla ilgili açıklaman yapan Özel Basut Kolejinin Kurucusu Günay Basut, başarı ve kalitelerinin Batman’ın olduğunu belirterek “Öğretmen ve öğrencilerimiz, Avusturya’nın başkenti Viyana’da ve Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrindeki proje çalışmalarına katılacaklar.  Sağlık Bakanlığının, evde sağlık bakımı ve iyi uygulama örnekleri konulu eğitimin ardından öğrenci ve öğretmenlerimiz donanımlı bir şekilde geri dönecek. Projenin öğrencilerimize büyük katkı sunacağına eminim” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete