GÜNDEM

BAŞVURULAR BAŞLADI; İLK 5 KİŞİYE BURS İMKÂNI

Hafızlık Seviye Belirleme Başvuruları başladı. Batman’da 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu’nda ihtiyaç olan hafız öğrenciler için şimdiden başvurular alınmaya başlandı.

BAŞVURULAR BAŞLADI; İLK 5 KİŞİYE BURS İMKÂNI
14-06-2020 16:39
Google News


15 ÖĞRENCİ, HAFIZLIK EĞİTİMİNE ALINACAK
5. sınıfa geçen erkek öğrencilerin en son 19 Haziran’a kadar başvuru yapmaları ve 22 Haziran’da yapılacak sınava katılmaları gerektiği hatırlatıldı. Sınavda hafızlık sınıfına hak kazanan tüm öğrencilere mp3 verileceği ve ilk beş dereceye giren öğrencilere 8 ay boyunca burs verileceği öğrenildi. Sınavla belirlenecek öğrenciler, mülakata alınacak, 8 haftalık kurs/eğitiminde başarılı olan en az 25 öğrenci, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulunda örgün eğitimleri aksatılmadan hafızlık eğitimi alacak.

2 DİPLOMA İLE MEZUN OLABİLECEKLER
Okul Müdürü Hasan Keskin “Batman'da ortaokuldan 2 diploma ile mezun olma hayali kuran öğrencilerin hayalini gerçekleştirmenin tek adresi 15 Temmuz Şehitleri İHO’dur. 2 Bakanlıkça desteklenen dünyamızın ve ahiretimizin en güzel yatırım adresi bizim okuldur. 15 Temmuz Şehitleri İHO 'da öğrencilerin okulu aksatılmadan hafızlık eğitimleri düzenlenecek” dedi. Sınava ilişkin bilgi almak isteyenlerin 05337681586 numaralı hattı arayabileceği belirtildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete