GÜNDEM

BAT DER TEMSİLCİLİĞİ FES EDİLDİ

Merkezi Batman’da bulunan Batman Turizm ve Tanıtım Derneği’nin(Bat-Der) sene başında Kozluk’ta kurduğu dernek temsilciliği fes edildi.

BAT DER TEMSİLCİLİĞİ FES EDİLDİ
18-08-2015 21:41
Google News

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kozluk Bat-Der İlçe Temsilcisi Gazeteci Erkan Barlık “Yaklaşık 6 ay önce bazı girişimler ile ilçe turizmini canlandırmak ve il genelinde Kozluk’u hak ettiği değerde tanıtmak amacıyla kurduğumuz Bat-Der İlçe Temsilciliğini maddi imkânsızlıklardan ötürü fes etmek zorunda kaldık” dedi.

Kozluk’un sahipsiz olduğunu söyleyen Barlık “Her platformda ilçemizin güzelliklerini ön plana çıkarmaya gayret gösterdik. Kaybolmaya yüz tutan gelenek göreneklerimiz, tarihi ve turistik mekânlarımızı dilimiz döndükçe yerel ve ulusal alanda tanıtmaya çalışıyoruz. Dışardan gelen tüm misafirlerimizi kendi imkânlarımızla gezdirerek Kozluk ve bölgemiz ile ilgili kalıplaşmış önyargılardan arındırmayı gaye edindik. Ne yazık ki girişimlerimizde her zaman yalnız kaldık. Dernekleşmenin bazı sıkıntıları ortadan kaldıracağını ve yapılan tanıtımlarda daha kurumsal bir kimliğe kavuşma adına kurduğumuz Bat-Der Temsilciliğini fes ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete