GÜNDEM

Batbis’ler için slogan aranıyor

Batman Belediyesinin, hareketli yaşamı özendirdiği ve çevre dostu olduğu gerekçesiyle Batman’da oluşturacağı akıllı bisiklet uygulamasında sıra, slogan seçimine geldi.

Batbis’ler için slogan aranıyor
26-11-2018 18:20
Google News

Batman Belediyesi, hareketli yaşama teşvik ettiği, trafik kirliliğini azalttığı ve çevre dostu olduğu gerekçesiyle Batman’da akıllı bisiklet uygulaması için düğmeye bastı. Akıllı bisiklet uygulaması için kentin işlek güzergâhı Turgut Özal Bulvarı’nda mavi şeritli bisiklet yolu oluşturuldu. Çipli uygulama ile takibi yapılabilecek olan akıllı bisikletler için yetkili firma ile sözleşme imzalandı, bisikletlerin siparişi yapıldı.

Ulaşım Müdürü Veysi Güney, önümüzdeki haftalarda kurulması beklenen akıllı bisikletler için sosyal medya ortamında vatandaşlardan slogan önerisi istedi. Batbis’ler için en uygun sloganı aradıklarını belirten Güney’in paylaşımına ‘hem çevreye hem bütçeye katkı için bisikleti seçin’ ‘doğa için pedal çevir’ ‘pedal dönsün, kalbin atsın’ ‘arabadan in, bisiklete bin’ önerileri, yorum olarak paylaşıldı. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete