SAĞLIK

Batıgöz Sağlık Grubu büyümeye devam ediyor

Batıgöz Sağlık Grubu, Türkiye ve yurt dışında sağlık hizmetlerini artırma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

Batıgöz Sağlık Grubu büyümeye devam ediyor
26-03-2023 15:33
26-03-2023 15:37
Google News

Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Söyler ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Söyler, daha fazla insana hasta odaklı ve profesyonel sağlık hizmeti sunma hedefleri doğrultusunda BatıgözBatman Cerrahi Tıp Merkezi’ni hizmete açtıklarını duyurdu.

TOPLAM ŞUBE SAYISI 12’YE YÜKSELDİ

Türkiye'nin önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olan Batıgöz Sağlık Grubu, büyümeye devam ediyor. Dünya standartlarındaki hizmet kalitesini yaygınlaştırmak için Türkiye ve yurt dışında birçok yatırıma imza atan Batıgöz Sağlık Grubu, Batman Gültepe’de faaliyete başlayan Batıgöz Batman Cerrahi Tıp Merkezi ile yurt içi ve yurt dışında toplam şube sayısını 12’ye yükseltti. Göz Sağlığı ve Hastalıkları branşının yanı sıra Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Beslenme ve Diyet ile Dahiliye branşlarında da hizmet veren BatıgözBatman Cerrahi Tıp Merkezi, 6 katlı ve 5.000 metrekare genişliğindeki binasında faaliyet gösteriyor. Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Söyler ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Söyler, Batman’ın tek tıp merkezi olma özelliğini taşıyan merkezin açılışına ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmetini daha fazla insana ulaştırmak için Türkiye ve yurt dışında yatırımlarımıza devam ediyoruz. Sağlık turizmine verdiğimiz önemle yurt içi ve yurtdışı yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Batıgöz Sağlık Grubu olarak, Batman'da açtığımız tıp merkezimizde de, empatiyi temel alan hizmet anlayışımızla, hasta memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz."

 EMPATİ TEMELLİ KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ

 Batıgöz Batman Cerrahi Tıp Merkezi, başta Batman olmak üzere tüm bölge halkını kapsamlı ve kaliteli sağlık hizmeti ile buluşturuyor. Altı kata yayılan yaklaşık 5.000 metrekarelik toplam alana sahip yeni tıp merkezi, üst düzey tıbbi teknolojileri ve uzman tıbbi kadroyu bünyesinde barındırıyor. Yurt dışında Romanya, Ukrayna, Hollanda ve Azerbaycan’daki merkezleri ile yüksek kaliteli hizmet anlayışını uluslararası arenaya taşıyan Batıgöz Sağlık Grubu, yurt içi hizmet ağına İzmir, İstanbul, Manisa, Hatay’dan sonra Batman’ı da eklemiş olmanın gururunu yaşıyor. Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Söyler, "Batıgöz Sağlık Grubu, Türkiye'de ve yurt dışında yüksek kaliteli, hasta merkezli sağlık hizmeti vermeyi taahhüt ediyor. Herkesin kaliteli sağlık hizmetine erişmeyi hak ettiğine inanıyor ve hizmetlerimizi Başta Batman olmak üzere bölgenin dört bir yanına ulaştırmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Söyler, sağlık hizmeti sunumunda empatinin önemine vurgu yaparak, "Amacımız, hastalarımıza kapımızdan içeri girdikleri andan, taburcu oldukları ana kadar mümkün olan en konforlu ve kaliteli sağlık deneyimini yaşatmaktır. Empatinin kaliteli sağlık hizmeti sunmanın merkezinde olduğuna inanıyoruz ve bu prensibi tüm tıp merkezlerimizde korumaya kararlıyız" dedi.

 BATIGÖZ SAĞLIK GRUBU HAKKINDA 

Alanında ileri teknolojiyi takip eden ve uygulayan bir sağlık kuruluşu olan Batıgöz Sağlık Grubu, uzman hekimleri ve profesyonel kadrosu ile yurt içi ve yurt dışı merkezlerinde hasta odaklı hizmet sunmayı ilke edinmiştir. 2004 yılında Op. Dr. Mehmet SÖYLER tarafından İzmir'de kurulan Batıgöz Sağlık Grubu, yola çıktığı göz sağlığı alanının yanı sıra 2017 yılından bu yana diğer branşlarda da tanı ve tedavi imkânı sunarak büyümeye devam etmektedir. Yurt içinde İzmir, İstanbul, Manisa, Hatay (İskenderun) ve Batman’da hizmet veren Batıgöz, yurt dışında Romanya, Ukrayna, Hollanda ve Azerbaycan’daki merkezleri ile yüksek kaliteli hizmet anlayışını uluslararası arenaya taşımıştır.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
31 Mart Yerel Seçimlerde hangi partiye oy vereceksiniz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Mart 2024 e-gazete