GÜNDEM

“BATIRAMAN’IN ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLMELİ”

Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, gazetemizi ziyaret ederek Emekli TOKİ konutlarının durumu ile ilgili bilgi verdi.

“BATIRAMAN’IN ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLMELİ”
25-05-2017 20:18
Google News

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ile birlikte Emekli TOKİ Konutlarını ziyaret ederek sorunları yerinde tespit edeceklerini ve çözüm arayışında bulunacaklarını açıklayan Ekmen “Emekli TOKİ’nin park sorununu, durak sorununu Belediye Başkan Vekilimiz ile birlikte yerinde tespit edeceğiz. Sorunların çözümü için gerekeni yapacağına inanıyorum. Yaşanan sorunların takipçisiyiz. Çözümleri hızlandırmak için çabalarımız sürüyor. Derneğimizin farklı illerdeki programlarına katıldığımda projemizle ilgili takdir edici cümleler duymak beni onurlandırdı. Yaşanan sorunlar, el birliği ile çözülebilir” dedi.

“MİNİBÜS VE OTOBÜS SAYILARI ARTTIRILSIN”

Emekli TOKİ ve Batman Üniversitesi güzergahında ulaşım sorununun yaşandığını da aktaran Ekmen “Çocuklarımızın o yolda otostop çektiğini görünce üzülüyorum. 6 otobüs var. Minibüs var ama bunlar tabi ki yetersizdir. Otobüs ve minibüs sayısı arttırılmalı. Otobüs ve minibüsler, Emekli TOKİ Bloklarının çevre yolları ve duraklarına da uğramalıdır. Öğrenciler ve emekliler ciddi sıkıntılar yaşıyor. Ayrıca yeni yolcu duraklarının da yapılması gerekiyor” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete