SPOR

BATMAN 1. LİG YOLUNDA; 8–2

Batman’ı İşitme Engelliler 2. Lig 11. Grupta temsil eden Batman İşitme Engelliler Futbol Takımı, deplasmanda Karsspor takımını 8–2 gibi farklı bir skor ile yenerek kente döndü.

BATMAN 1. LİG YOLUNDA; 8–2
13-05-2015 20:10
Google News

Oynadığı 5 maçtan 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Batman ekibi, Pazar günü saat 11.00’da kendi sahasında Diyarbakır GAPspor Takımı ile şampiyonluk maçına çıkacak. Oynadığı son deplasman maçında Karspor engelini de rahat geçen Batman ekibi, Pazar günü takipçisi Diyarbakırspor ile berabere veya galip gelmesi durumunda 1. Lige çıkacak. Pazar günü oynanacak olan karşılaşmaya tüm Batman halkını davet eden Batman İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Candar Atalay “Çalışmalarımızı Teknik Direktörümüz Osman Seyrek nezaretinde sürdürüyoruz. İnşallah Pazar günkü maçı da kazanıp 1. Lige çıkarız” dedi.

BATMAN İ.E.S; Mesut***, Deniz***, Şinasi***, Sinan***, Mehmet Şahin***, Bünyamin***, Hayrettin***, Kerem***, Memduh***, Candar***, Musa***,

YEDEKLER; Şahin, Bilal, Mehmet, İdris

KARS İ.E.S; Murat**, İbrahim**, Murat**, Özel**, Dursun***, Muhammed**, Ersin**, Kürşat**, Ferhat**, Barış**,

YEDEKLER; Omurcan, Halit, Ferhat

GOLLER; Candar (4), Memduh, Hayrettin, Kerem, Sinan, (Batman İşitme Engelliler), Dursun, Kürşat (Kars İşitme Engellilerspor)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete